Vakar kepėm lašišą, buvom alkani, kuomet ją pirkom, tai ir prisipirkom dvigubai daugiau nei suvalgom.
Šiandien, atskiriu lašišos mėsą nuo odos, supjaustau - sutrupinu ir jau patiekalo pagrindas done.
Dar reikia:
Poros kietai virtų kiaušinių
Krapų
Citrinos sulčių
Avokado
Mėlyno svogūno (ne toks aštrus)
viską supjaustau, druskos, pipirų ir permaišau.
O kartais, jeigu turime raugintų agurkų patiuninguoju, dedu, papildomai raugintą agurką ;)
Šiandien, atskiriu lašišos mėsą nuo odos, supjaustau - sutrupinu ir jau patiekalo pagrindas done.
Dar reikia:
Poros kietai virtų kiaušinių
Krapų
Citrinos sulčių
Avokado
Mėlyno svogūno (ne toks aštrus)
viską supjaustau, druskos, pipirų ir permaišau.
O kartais, jeigu turime raugintų agurkų patiuninguoju, dedu, papildomai raugintą agurką ;)
Komentarai
Rašyti komentarą