Nerealus skonis. Man kažkoks paslėptas Italijos skonis :). Žinau, kas suvalgytų visą skardą :) Su baltu vynu mmm.
Bet apie simple gamybą. Skardą, nes tinginys, nemėgstu plauti, gramdyti kepimo indų skardų, bet ką kepdamas tiesiu kepimo popierių. Viskas ką reikia padaryti šiam patiekalui, tai suraikyti pankolius, pabarstyti juos druska, užberti tarkuoto sūrio, apšlakstyti alyvuogių aliejumi ir basta, šaunam į orkaitę, įsipilam balto vyno ir laukiam, kol sūris pradės rusti. Traukiam ir mėgaujamės.
P.S. Sūris turėtų būti kietas, aštresnio skonio, ne koks sūrio gaminys ;)
Bet apie simple gamybą. Skardą, nes tinginys, nemėgstu plauti, gramdyti kepimo indų skardų, bet ką kepdamas tiesiu kepimo popierių. Viskas ką reikia padaryti šiam patiekalui, tai suraikyti pankolius, pabarstyti juos druska, užberti tarkuoto sūrio, apšlakstyti alyvuogių aliejumi ir basta, šaunam į orkaitę, įsipilam balto vyno ir laukiam, kol sūris pradės rusti. Traukiam ir mėgaujamės.
P.S. Sūris turėtų būti kietas, aštresnio skonio, ne koks sūrio gaminys ;)
Komentarai
Rašyti komentarą