Neseniai kalbėjau su sportuojančiu (tai toks žmogus, kuris bent tris kartus per savaitę sportuoja, skirtingai nei aš ;) ) pažystamu apie pusryčius ir košių valgymą, jų metu. Energijos kiekį gaunamą po tokių pusryčių geram pusdieniui. Košės mūsų šeimos racione dažniausiai grikių, avižų. Grikius renkamės nekaitintus - degintus, o žalius, kartais juos per naktį brinkiname, kartais verdame. Kaip ir avižas, jų dripsnius ir kad, visi mano maisto patiekalai yra tokie, kad valgytų vaikai, tai avižas ar per naktį brinkinu ar nuplikau verdančiu vandeniu, gardinu džiovintais vaisiais, klevų sirupu, bananu, obuoliu, klevų sirupu ir GAUSIAI apibarstau geru cinamonu is TUK TUK parduotuvės Kaune (čia indo parduotuvė, kuris prekiauja įvairiais prieskoniais ir kitokiai indiškais reikaliukais).
.
.
Komentarai
Rašyti komentarą