Nes žiema, šilta pomidorų sriuba pats tas. O jei dar šaldytuve yra vakarykščio vištienos sultinio, tai vėl, baisiai, greitas patiekalas.
Ką aš dėjau į sultinį, prieš tai nugraibęs susitingusių riebalų lytį. Nes verdant sultinį buvo naudota, naminė višta iš Jurgitos, kuri dirba Žaliakalnio turguje Kaune.
Sultinys
Keturi pomidorai sublenderiuoti su česnaku ir geru gabalu didelės paprikos (reikia slėpti, nes vyresnysis nelabai valgo :) )
Morka, nes gi sriuboje turi būti
Pora saujų ryžių (apie ryžius, pasižadu aprašyti atskirai, kur perku ir kaip indas pamokė juos virti)
Ir pora vidutinių bulvių (nebūtinai, bet man, mėgstančiam paprastą valgyklinį maistą, labai tinka :) )
ir paskutiniam štrichui pomidorų draugas ponas BAZILIKAS, turėjome violetinių.
Pirma į sultinį sumetu supjaustytas bulves su morkomis. Perplaunu ryžius ir metu į verdantį sultinį. Bulvėms išvirus, aš ragauju taip sužinau, kad jos geros. Supilu pomidorų ir paprikų tyrę. Supilstau į dubenius, įmetu pora baziliko lapelių ir tiekiu jaunuolių teismui.
Ką aš dėjau į sultinį, prieš tai nugraibęs susitingusių riebalų lytį. Nes verdant sultinį buvo naudota, naminė višta iš Jurgitos, kuri dirba Žaliakalnio turguje Kaune.
Sultinys
Keturi pomidorai sublenderiuoti su česnaku ir geru gabalu didelės paprikos (reikia slėpti, nes vyresnysis nelabai valgo :) )
Morka, nes gi sriuboje turi būti
Pora saujų ryžių (apie ryžius, pasižadu aprašyti atskirai, kur perku ir kaip indas pamokė juos virti)
Ir pora vidutinių bulvių (nebūtinai, bet man, mėgstančiam paprastą valgyklinį maistą, labai tinka :) )
ir paskutiniam štrichui pomidorų draugas ponas BAZILIKAS, turėjome violetinių.
Pirma į sultinį sumetu supjaustytas bulves su morkomis. Perplaunu ryžius ir metu į verdantį sultinį. Bulvėms išvirus, aš ragauju taip sužinau, kad jos geros. Supilu pomidorų ir paprikų tyrę. Supilstau į dubenius, įmetu pora baziliko lapelių ir tiekiu jaunuolių teismui.
Komentarai
Rašyti komentarą